недеља, 20. септембар 2015.

Camper ципеле за децу


Camper ципеле имају свој сопствени дух и личност, представљајући широк избор обуће која спаја дизајн са маштом и функционалношћу. Оне су јединствене и оригиналне и увек способне да нас изненаде и одушеве. У поједине моделе се можетe потпуно заљубити, толико ће вас очарати.


Поред своје лепоте, Camper ципеле ће вас освојити и својом удобношћу. Стопала ваших малишана ће уживати у овим ципелицама макар морала да проведу у њима и читав дан. Било да су у шетњи градом, у раздраганој игри по парку или на ливади, спортском терену или викенд излету у природи, мала стопала ће бити једнако задовољна баш као и након јутарњег буђења. Camper ципеле су направљене тако да пружају максималну лагодност и лакоћу што се материјала тиче, али су истовремено и довољно отпорне на хабање, да сам сигурна да ће их ваше дете прерасти, а оне ће остати целе.



Када носи Camper, стопала вашег малишана ће бити веома добро заштићена и имаће потпуну потпору приликом ходања и трчања, а уједно ће уживати у једним од најлепших и најлакших ципела на тржишту.



Нова колекција за јесен-зиму 2015/16 очекује се крајем месеца! У понуди ће бити укупно 15 модела, а од величина - од 20 до 34. 



Неке од модела смо вам показали у овом тексту, остале ускоро. 





Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...