уторак, 27. март 2012.

Савршене сандале за лето



Тражите савршене сандале за лето за вашег малишана? Имамо их у понуди, погледајте.

Sydney је савршена сандала за дечака. Његова стопала ће се добро осећати у овој удобној сандали која дише, а боја чоколаде ће се сигурно уклопити уз било коју гардеробу. Поред овог модела, препоручујемо вам још један, потпуно нов модел за дечаке – Piers, у тегет и браон боји. Оба модела раде се и у grip’n’go и у flex варијанти.



За мале госпођице, чија ножица не прелази број 23, прави избор је један од следећих модела: Daisy, Emily или Emme. Савршено изгледају на нози, лако се уклапају уз различиту гардеробу и веома су удобне.






Ваша девојчица ће волети Maggie сандале, са звездицама и срцуленцима у четири различите боје. Моја је одабрала тиркизне!



За све свечане и посебне прилике прави избор су Cristal, Willow или Violet.






Наравно, ту су и увек препознатљиве сандале на туфне - Gillian. Уколико имате чизмице и ципеле, ево прилике да заокружите колекцију, јер овај модел неће још дуго бити у понуди.

Све ове сандале (и за девојчице и за дечаке) садрже Memory Foam Technology™ (MFT™)која обезбеђује подршку и комфор коју стопала наше деце заслужују. MFT™ означава унутрашњи ђон од меморијске пене који савршено пријања на дечија стопала, на овај начин понаша се као природна подлога и подржава табан на свим тачкама. MFT™ такође обезбеђује одличну апсорпцију, обезбеђујући стопало од клизања у ципели.

На крају, желимо да вас подсетимо да можете поручити ципелице до 31. марта, а добијате их између 10. и 15. априла. Не заборавите да одобравамо 10% попуста на све наруџбине које капаришете. Капара износи 50% од вредности ципела. Надам се да ћемо се ускоро видети!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...