четвртак, 2. јун 2011.

Originals ципелице




pediped  обућа није само модерна, већ је и веома добра за бебина стопала. Педијатри препоручују да је за децу до 2 године старости најбоље да ходају боса, а уколико и када је то немогуће требало би да носе лагану, савитљиву обућу. Originals   ципелице су управо такве. Дизајниране су да буду ''најбоља следећа ствар након босих ногу''. Дозвољавају бебином стопалу да се неометано развија и обезбеђују оптималну подршку и заштиту и потпуно су одговарајуће током развојних фаза бебиног стопала. 








 Направљена од  најмекше, веома савитљиве и најквалитетније коже, на дну ципеле се налазе два слоја коже и плус јастуче од меморијске пене ради екстра заштите и удобности. Руком рађени шав дуж целе ципеле, који спаја ђон са горњим делом, обезбеђује инзванредну вентилацију и чини је издржљивијом и отпорнијом на хабање и цепање.



Прве ципелице које сам одабрала за своју девојчицу да бих заштитила прстиће, када је почела да пузи и устаје, биле су управо из ове колекције. И то не једне, већ 3 пара, јер никако нисам могла да се одлучим. Носила их је неколико месеци, док стопала нису порасла до следећег броја и сада их чувамо у оригиналној љубичастој кутији за успомену!



Раде се и за девојчице и за дечаке, до величине 21.  







Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...