уторак, 22. март 2011.

Catimini у Београду

Catimini је један од најпознатијих француских брендова за децу, који је настао 1972. године. Може се пронаћи од Белгије до Аустралије, Мексика до Тахитија, Саудијске Арабије до Велике Британије,... а од септембра 2010. године и у Београду.

Модерна и квалитетна одећа, прилагођена је потребама и жељама деце. Колекције су пуне веселости, боја и живописних слика. Забаван и осећајан дух карактерише Катимини колекције, које су увек ојачане везом и апликацијама. Веома леп и богат колоритом, сваки Катимини модел се разликује по својим сложеним детаљима. Мале кожне шаре или ручно рађени цветићи, као и прави SWAROVSKI™ кристал, вешто уметнут у за окопријатно одабран микс коже и текстила, једнако се допада и деци и родитељима. Катимини је бренд који родитељи обожавају, а деца се радују сваком новом комаду!

Будући да дечији дан није увек исти, она ни не желе исте одевне комбинације сваког дана, па је Катимини за њих створио 4 колекције:
Spirit






Urban







 Atelier



Labo




Све 4 колекције нуде потпуно чаробне стварчице како за девојчице, тако и за дечаке, подељене у 3 старосне групе: од рођења до 2 године, од 3 месеца до 4 године и од 4 до 16 година.

Од почетка до краја, детињство живи кроз Catimini!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...